Wacht nog even

Bedankt voor het aanvragen van mijn
E-BOOK, maar voordat je verder gaat wil ik nog wat met je delen…

Met de tips uit dit E-book kom je al een heel eind, maar waarschijnlijk komen er nu nog meer vragen op in je hoofd:

Hoe breng ik structuur aan in deze oefeningen?

Hoe zorg ik er voor dat ik rust ervaar gedurende de dag?

Hoe combineer ik deze oefeningen met kinderen, een drukke werkweek en oneindige to-do lijstjes?

Hoe zorg ik er voor dat ik preventief met ‘stress’ aan de slag kan? Zodat ik er na de tijd minder last van heb?

Hoe ga ik om met stress situaties uit het verleden waar ik nog steeds last van heb?

Het is helemaal niet gek als je hier nog zoekende in bent.

Ik help je graag!

Wil jij er verder mee aan de slag?

Doe dan mee met de adem 5-daagse van zondag 30 oktober tot vrijdag 4 november. Waarbij wij samen met een groep gelijkgestemden elke ochtend (online) van 5:45 tot 6:45 de dag starten doormiddel van een ademoefening.

Deze week heeft als doel om jouw adempatroon onder de loep te nemen, structuur aan te brengen in jouw ademoefeningen of meditaties. En waar nodig kun je bewust kiezen voor ander gedrag zodat jij 100% vertrouwen, rust en focus gedurende de dag ervaart.

Ademhaling-Merith-Huizing
R

Voor werktijd
5:45 – 6:45

R

Ervaar wat een goede start van de dag met jou doet

R
Praktische, toegankelijke oefeningen
R
Samen met een groep gelijkgestemden