GRATIS e-book

GRATIS E-BOOK

Pas toen ik als Breathwork Facilitator aan de slag ging, merkte ik hoeveel mensen eigenlijk struggelen met hun ademhaling en de onrust in hun lichaam.

Dagelijks hoor ik:

• ‘als ik een ademoefening thuis doe, dan weet ik niet of ik het wel goed doe’
• ‘ik wil graag meer rust in mijn hoofd en mijn lichaam, maar ik heb al zoveel geprobeerd dat ik bijna denk dat het niet meer gaat lukken’
• ‘als ik thuis een ademoefening doe, dan word ik juist onrustiger’
• ‘ik merk dat ik hoog – in mijn borstkas – adem, maar het lukt mij niet om naar mijn buik te ademen..’

Inmiddels heb ik al meer dan 1000 ademsessies mogen geven. En na al deze sessies herken ik dat er één meest voorkomende wens/doel is: rust in mijn hoofd & in mijn lichaam.
Herkenbaar? Dan ben je hier op de juiste plek beland.
Dit E-book heeft als doel om jou te informeren hoe je gemakkelijk rust in je hoofd en in je lichaam kunt krijgen, door middel van verschillende (lichaams)oefeningen.

Ademwerk-Merith-Huizing
icoon ring

PRAKTISCHE ADVIEZEN

Je bent maximaal 5-10 minuten per dag bezig met de adviezen die in het E-book staan.
Ze zijn praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven

icoon bel

PROFESSIONEEL ADVIES

Als Holistic Breathing Ademcoach doe ik dagelijks onderzoek naar de adem. Je krijgt tips die wetenschappelijk onderzocht zijn en die bewezen effectief zijn in mijn eigen praktijk

Merith-Huizing-ebook
icoon persoon

BEWEZEN EFFECTIEF

Inmiddels heb ik al heel veel mensen mogen begeleiden en daardoor weet ik nu wat er wél werkt. De oefeningen die ik benoem in het E-book komen rechtstreeks uit de praktijk

icoon dollar

GRATIS

Het E-book is helemaal GRATIS en gemaakt met veel liefde en zorgvuldigheid

VRAAG HIER MIJN GRATIS E-BOOK AAN

{

De ademsessies bij Merith zijn echt aan te raden! Dankzij een paar ademsessies zit ik weer lekker in mijn vel, kan ik beter om gaan met stress en voel ik mij energiek. Zo bijzonder wat ademhaling met je kan doen.

Merith neemt echt de tijd voor je, geeft praktische tips en stelt je op je gemak.

Mirte Bergsma

Ik heb erg genoten van de ademhalingssessies. Er kwamen veel emoties los en ik vond het daarom ook erg fijn dat het zo vertrouwd voelde bij Merith. Ik zou het iedereen aanraden!

Sara Westerhof

Tijdens de intake kwam naar voren dat ik veel kon veranderen aan mijn ademhaling. Ik kreeg een ademhalingsoefening mee voor in de avond.

Dit heeft mij van mijn chronische nekklachten af geholpen, hier ben ik erg blij mee. Merith kan heel goed uitleggen hoe alles met elkaar in verbinding staat, daardoor is het erg duidelijk.

Linde Renker